I N N O V A T I E : O P L O S S I N G E N

Oplossingen in coronatijd

Door de coronacrisis is werken op afstand aantrekkelijker geworden voor huisartsen en apothekers. CompuGroup Medical heeft daar meerdere oplossingen voor. Ontdek ze nu!

Dit artikel is gepubliceerd op 15 september 2020.

CLICKDOC VIDEOCONSULT

Speciaal voor de zorg ontwikkeld

Een spreekuur op afstand met beeldbellen kan patiënten en zorgverleners beschermen, een verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) tegengaan en tegelijkertijd de medische zorg voor de bevolking garanderen. CompuGroup Medical biedt zorgverleners daarom een veilige en makkelijke oplossing voor videoconsultatie: CLICKDOC VIDEOCONSULT.

CLICKDOC VIDEOCONSULT is speciaal voor de zorg ontwikkeld en kan onmiddellijk ingezet worden. Voor €12,95 (excl. btw) per maand per gebruiker biedt u zorg op afstand aan een onbeperkt aantal cliënten. Bij uw activatie krijgt u tevens twee CLICKDOC-posters cadeau.

TELEMED Mobile Praxis Center

Alles wat u nodig heeft op één USB-stick

Door de coronacrisis is werken op afstand aantrekkelijker geworden voor praktijken en apotheken. TELEMED Mobile Praxis Center is een van onze oplossingen voor zorgverleners. Met TELEMED Mobile Praxis Center kunt u vanaf iedere pc met een internetverbinding uw werkplek in de apotheek overnemen; geheel veilig en AVG-proof. Zo kunt u onbezorgd altijd en overal op afstand werken alsof u achter uw pc in de praktijk of apotheek zit.

AeraMax Professional

Complete hygiënische oplossing voor luchtreiniging

Ook in ons land groeit de aandacht voor de verspreiding van virussen zoals COVID-19 via aerosolen en voor het belang om binnenruimtes goed te ventileren. Daarom biedt CompuGroup Medical nu ook een luchtreiniger voor een complete hygiënische oplossing: de AeraMax Professional. Deze oplossing verwijdert 99,99% van de virusdeeltjes in aerosolen binnen 20-35 minuten na gebruik. Zo houdt u iedereen in uw omgeving veilig en gezond.

© CompuGroup Medical Nederland b.v. - 2020 | Disclaimer

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact met ons opnemen.