I N L E I D I N G : W E L K O M

Ontwikkelen voor de toekomst

Wat speelt er bij CompuGroup Medical op het gebied van productontwikkeling? Neem een kijkje en laat u rondleiden door 'het lab' van het bedrijf.

Processen ondersteunen

Huisartsen en apothekers kampen met veel druk, zowel op de kosten als op de capaciteit. Door hun processen te ondersteunen en vereenvoudigen met de juiste ontwikkelingen, kunnen zij meer tijd besteden aan hun patiënten.

Hoe minder tijd ze kwijt zijn aan hun HIS of AIS, hoe beter. Voor deze en andere klanten hebben wij bij CompuGroup Medical een helder doel voor ogen: wij moeten er met onze producten voor zorgen dat huisartsen, apothekers en hun assistenten efficiënter gaan werken. Een omvangrijk proces vol uitdagingen, dat continu onze aandacht vraagt. Met zorg vandaag kan de zorg van morgen blijven doorgaan.

Vernieuwingsambities

In de eerste helft van 2020 was de productontwikkeling bij CompuGroup Medical met name gericht op heel veel wet- en regelgeving. Deze verplichting is uiteraard aangegrepen om producten waar mogelijk óók functioneel te verbeteren.

Nieuwe IT-professionals

Om nog meer stappen te kunnen zetten in de vernieuwing van producten, heeft onze afdeling Human Resources hard gewerkt aan de versterking van de software development-teams. Het afgelopen halfjaar hebben we een aantal nieuwe IT-professionals welkom mogen heten bij CompuGroup Medical (en het werven gaat gewoon door). Nu kunnen we weer stapsgewijs aan onze vernieuwingsambities werken.

Wetgeving en innovatie

In dit online magazine nemen wij u graag mee op deze reis. U krijgt beide werelden van productontwikkeling te zien: wetgeving en innovatie. We bespreken diverse wetgevingen, doen recente functionaliteiten nogmaals uit de doeken en geven u een voorproefje van de vernieuwingen die eraan komen. Ook leggen we uit hoe deze ontwikkelingen met elkaar in verband staan en onderdeel zijn van één en dezelfde route. De productmanagers van CompuGroup Medical vertellen hier graag meer over in prikkelende interviews.

Under development

Er speelt momenteel ontzettend veel bij CompuGroup Medical. De online publicatie gaat daarom van start met een bescheiden omvang. De komende maanden wordt de uitgave regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen en rubrieken. Zo wordt het een groeiend en dynamisch document dat altijd in beweging is. De online publicatie is daarmee continu under development, zoals ook bij CompuGroup Medical de aandacht voor producten nooit stopt. Op deze manier kunt u de ontwikkelingen bij het bedrijf op de voet blijven volgen.

Dit artikel is gepubliceerd op 12 augustus 2020.

"Productontwikkeling is het mooiste onderdeel van mijn job. Samen met mijn team mag ik creatieve oplossingen bedenken voor problemen die in de samenleving en dus ook gezondheidszorg spelen. Oplossingen die een impact hebben op het leven van anderen. Daarbij zijn twee dingen essentieel: de juiste keuzes maken en focus houden. Het is beter om een aantal dingen in één keer goed te doen dan een heleboel maar half."

Machiel Belderbos Vice-President Productmanagement bij CompuGroup Medical Nederland

© CompuGroup Medical Nederland b.v. - 2020 | Disclaimer

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact met ons opnemen.