I N N O V A T I E : V O O R U I T B L I K

Coming soon…

Wilt u weten wat er in de toekomst nog meer op de planning staat? In een volgende update vertellen wij u graag meer over nieuwe ontwikkelingen die momenteel onze aandacht hebben. Ook de vernieuwingen die we korte tijd geleden nog hebben gerealiseerd, komen dan aan bod. Lees verder voor een greep uit de selectie.

Dit artikel is gepubliceerd op 15 september 2020.

Support & Services

Customer Support

Voor al uw vragen over software, hosting en hardware

CompuGroup Medical is Europa’s grootste ontwikkelaar van eerstelijnszorg-automatisering. We zijn onderdeel van een solide en betrouwbare organisatie die wereldwijd actief is en in Nederland een grote diversiteit aan zorgverleners bedient.

CompuGroup Medical neemt daarbij een unieke positie in als full-service leverancier, met één helpdesk voor al uw vragen over software, hosting en hardware.

Heeft u vragen over het gebruik van de producten van CompuGroup Medical? De professionals van CGM Customer Support staan u graag te woord met advies. Met de juiste (technische) kennis en expertise helpen zij u op weg naar een passende oplossing.

Bel 088-3876444 of kijk hier voor meer informatie.

Nieuwe module

Huisartseninformatiesystemen

Pneumokokkenvaccinatie najaar 2020

In het kader van wet- en regelgeving heeft CompuGroup Medical een pneumokokkenmodule gemaakt voor zijn huisartseninformatiesystemen CGM HUISARTS en CGM WEBHIS ZORGDOSSIER.

In de loop van het jaar heeft het RIVM een verzoek gedaan om de selectiecriteria voor de pneumokokkenvaccinatie aan te passen zodat de meest kwetsbare groep als eerste wordt gevaccineerd.

CompuGroup Medical heeft gehoor gegeven aan dit verzoek door nieuwe wijzigingen in te voeren in beide HIS'sen. Sinds release 2.16 is de pneumokokkenmodule uitgeleverd voor CGM HUISARTS. Voor CGM WEBHIS ZORGDOSSIER is in versie 219.3.303 een nieuwe preventiemodule pneumokokken uitgeleverd.

Een volgende keer gaan wij meer in op dit onderwerp.

Trainingen

Online skillsessies

Verhoog uw kennisniveau op afstand

Worstelt u nog met een onderdeel van uw CGM-applicatie of heeft u simpelweg een opfriscursus nodig? Volg dan een online skillsessie van CGM HUISARTS of CGM APOTHEEK.

Deze zijn bedoeld om de basis van een bepaald onderwerp te behandelen, zoals 'Oproepen en Rapportgenerator'. Een skillsessie duurt in totaal 60 minuten en kunt u gemakkelijk online op afstand volgen. Elk kwartaal vinden nieuwe rondes plaats.

© CompuGroup Medical Nederland b.v. - 2020 | Disclaimer

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact met ons opnemen.