P A P I E R L O O S W E R K E N

"Zo hoort een agenda eruit te zien"

Dennis Pot, huisarts

Huisarts Dennis Pot is een van de twee huisartsen in huisartsenpraktijk Hilversum Oost. Het jonge team bestaat verder uit zeven doktersassistentes en drie praktijkondersteuners.

"Het is veel intuïtiever en daardoor sneller"

Dennis Pot werkt nu anderhalf jaar lang met de vernieuwde agenda in het HIS CGM HUISARTS die volgens hem ‘top’ is. "De agenda functioneert hoe die zou moeten werken. Ik ben een kritische CGM-gebruiker en heb veel gemopperd op het systeem, maar sinds de overgang naar de nieuwe versie van de agenda ben ik zeer tevreden. Mijn assistentes ook. Het is een wereld van verschil in werkplezier."

Prettiger en efficiënter

"Met de nieuwe versie van de agenda kan iedereen overweg die bekend is met Windows", zegt Dennis Pot. "Het is veel intuïtiever en daardoor sneller. Zo kun je afspraken verslepen, van de ene naar de andere dag verplaatsen, de rechtermuistoets gebruiken, knippen en plakken en met een eenvoudige beweging de afspraak verlengen in plaats van handmatig de tijd aan te passen. Het is niet revolutionair, dit zijn gangbare functionaliteiten, maar die ontbraken in de oude agenda. Het is op deze manier veel prettiger en efficiënter werken. Zo hoort een agenda eruit te zien."

"Het leuke is dat je de agenda naar eigen wens kunt inrichten met kleuren en door de agenda per assistent of per arts in te stellen"

Rechtermuisknop

"Wil je alle functionaliteiten gebruiken die erin zitten, dan is een stukje opleiding prettig, maar voor de basisfunctionaliteiten is dat niet nodig. Het leuke is dat je de agenda naar eigen wens kunt inrichten met kleuren en door de agenda per assistent of per arts in te stellen. Ik ben ook blij dat je nu gebruik kunt maken van de rechtermuisknop. Dat klinkt zo eenvoudig, omdat we zo gewend zijn die te gebruiken."

"Ik ben een zeer kritische CGM-gebruiker die behoorlijk wat verbeterpunten op zijn wensenlijst heeft staan. Deze lijst wordt dan ook samen met CompuGroup Medical doorgenomen. De agenda maakt voor mij een wereld van verschil. Ik hoop dat het volledige systeem deze look & feel gaat krijgen."

© CompuGroup Medical Nederland b.v. - 2021 | Disclaimer

Heeft u vragen of opmerkingen?