Ontdek het nu!

Dé oplossing voor videoconsultatie.

Voor €12,95 excl. btw per gebruiker per maand.

Speciaal voor de zorg ontwikkeld

Beantwoordt aan hoge veiligheidsnormen en AVG

Eenvoudig in gebruik en direct inzetbaar

Speciaal voor de zorg

Door de coronacrisis zijn steeds meer zorgverleners gaan videobellen met patiënten. Met CLICKDOC VIDEOCONSULT kunnen zij dit heel veilig en eenvoudig doen. Deze oplossing voor videoconsultatie is speciaal voor de zorg ontwikkeld en direct te gebruiken.

CompuGroup Medical is al jaren de ICT-partner voor de zorg. Het is Europa’s grootste ontwikkelaar van eerstelijnszorg-automatisering. Vanuit deze ervaring is CLICKDOC VIDEOCONSULT ontwikkeld en door artsen getest. Het maakt gebruik van dezelfde infrastructuur als cruciale informatiesystemen voor huisartsen, apothekers en ziekenhuizen. Daarom bent u verzekerd van een goede service.

Voor communicatie met mogelijk besmette of zieke patiënten is een videoconsult de snelste, gemakkelijkste en veiligste oplossing voor alle partijen. Een spreekuur op afstand met beeldbellen kan patiënten en zorgverleners beschermen, een verdere uitbreiding van het coronavirus tegengaan en tegelijkertijd de medische zorg voor de bevolking garanderen.

"Mijn grote complimenten voor CLICKDOC VIDEOCONSULT en de snelheid waarmee dit beschikbaar is gekomen! Psychosomatisch oefen- en fysiotherapeuten kunnen met hun hands-off interventies heel goed werken in het videoconsult, en de patiënten zijn er maar wat blij mee in deze tijd."
- Enny Versteeg, Psychosomatisch oefentherapeut en Psycholoog en Vicevoorzitter SOLKNet

Eenvoudig in gebruik

Iedereen kan (leren) werken met CLICKDOC VIDEOCONSULT. U leert in no-time hoe u snel en eenvoudig uw videoconsulten kunt voorbereiden, starten en uitvoeren. CLICKDOC VIDEOCONSULT werkt daarnaast via een browser op elk apparaat met internetverbinding, microfoon, werkende webcam of geïntegreerde camera. Het wordt in de browser (Chrome, Firefox en Safari) uitgevoerd. Voor u betekent dit, afgezien van een browser: geen download, geen installatie, geen moeite.

CLICKDOC VIDEOCONSULT is toegankelijk via een login. Voordat u een videoconsult kunt voeren, moet ook de patiënt kunnen inloggen. U of uw assistente maakt toegangsgegevens aan voor de patiënt en verzendt deze. Vervolgens kan de patiënt inloggen, plaatsnemen in uw virtuele wachtkamer en wachten op uw oproep.

Om een videoconsult te starten, gaat u naar de wachtkamer en selecteert u de patiënt. Dankzij de functie 'naamvalidatie' kunt u de patiënt de toegang tot uw virtuele omgeving uiteindelijk verschaffen. Indien de naamvalidatie geen overeenkomst oplevert, kunt u hem deze toegang ontzeggen.

"We hebben CLICKDOC VIDEOCONSULT gelijk ingezet bij triage van een persoon die belde met ademhalingsmoeilijkheden. Dankzij jullie oplossing hebben we kunnen constateren dat de persoon in kwestie niet naar de huisartsenpost hoefde te komen en dus niet onnodig het huis hoefde te verlaten. Een mooi resultaat met een mooie tool. Dank voor jullie hulp."
- Wouter Baaij van Zorggroep Almere

Veilig en direct inzetbaar

CLICKDOC VIDEOCONSULT is software waarmee uw cliënten gemakkelijk en veilig videogesprekken kunt voeren. Het is goed te gebruiken door mensen zonder veel computerkennis. Er is immers geen installatie nodig en de verbinding verloopt via beveiligde servers. Alle consulten worden geregistreerd en u kunt rapportages inzien en exporteren. Dit biedt u de mogelijkheid om uw consulten op afstand uit te voeren. Het is AVG-proof en beantwoordt aan hoge veiligheidsnormen.

U kunt zich direct registreren in het systeem en u krijgt per omgaande een e-mail met een activatielink. Nadat u bent geactiveerd kunt u het direct gebruiken en starten met videoconsultatie. U heeft geen extra software nodig. Ook uw patiënt hoeft alleen op een link te klikken om het te gebruiken. Het werkt ook op een tablet of met een mobiele telefoon met internet en een camera.

Voor het gebruik van CLICKDOC VIDEOCONSULT betaalt u tot 1 september niks.

U kunt het uitproberen en opzeggen zonder kosten. U ontvangt een vrijblijvend aanbod in augustus om het langer te gebruiken voor een klein bedrag per per maand per gebruiker. Voor grote instellingen met meerdere gebruikers kunnen wij een speciale prijs bieden. Neem contact op en bekijk de meeste gestelde vragen.

Lees ook de ervaringen van Henna Tuinfort en Dianne te Grotenhuis

CLICKDOC VIDEOCONSULT:

  • Speciaal voor de zorg ontwikkeld
  • Beantwoordt aan hoge veiligheidsnormen
  • Zekerheid dat u veilig werkt en voldoet aan de AVG
  • Direct inzetbaar en snel aan de slag
  • Eenvoudig in gebruik: u heeft het systeem zo onder de knie

Interesse?

Wilt u aan de slag met CLICKDOC, klik dan op onderstaande button.

© CompuGroup Medical Nederland b.v. - 2020