Inzage voor uw patiënten

Met CGM LIFE eSERVICES bieden alle gebruikers van CGM HUISARTS hun patiënten kosteloos online inzage in het medisch dossier. Deze service is nu beschikbaar.

Hoe kunt u voldoen aan de wet?

Recht op online inzage H-EPD

Patiënten hebben het recht op online inzage van het huisartsen elektronisch patiëntendossier (H-EPD). Huisartsen hebben daarvoor wel de juiste techniek nodig, zodat zij dit goed, veilig én makkelijk kunnen doen. CompuGroup Medical begrijpt de vele vragen die huisartsen hebben over dit belangrijke onderwerp. Daarom willen wij deze zorgverleners hierbij helpen, zodat hun patiënten hun eigen medisch dossier kunnen inzien. Lees meer over de nieuwe wetgeving.

CGM LIFE eSERVICES

Het H-EPD is, zoals voorgeschreven door OPEN, ook voor uw patiënten beschikbaar. CompuGroup Medical biedt alle artsen die gebruikmaken van CGM HUISARTS de mogelijkheid deze inzage op termijn aan te bieden via een online portaaldienst: CGM LIFE eSERVICES. Uw patienten kunnen dan naar een webpagina gaan waarop zij inloggen en het H-EPD kunnen bekijken. U kunt ook meer opties aanbieden in het portaal, zoals het aanvragen van een herhaalrecept en het voeren van een e-consult. Lees meer over CGM LIFE eSERVICES en de mogelijkheden.

Tot de nieuwe portal actief is, kunt u gebruikmaken van de mogelijkheid om een export te maken in uw informatiesysteem. Het complete patiëntendossier in PDF, is onderdeel van deze export. Daarnaast kunt u, mits de patiënt is aangemeld op het LSP, de professionele samenvatting (PS) van het dossier als PDF aanmaken. Gebruikt u CGM WEBHIS ZORGDOSSIER? Dan maakt u gebruik van de koppeling met Pharmeon. U heeft hierover een bericht van ons ontvangen.

Is deze dienst gratis?

De online portaaldienst is kosteloos te gebruiken, evenals de module H-EPD. Voor aanvullende modules van CGM LIFE eSERVICES worden activatiekosten in rekening gebracht van € 250,- excl. btw per module.

Heeft u interesse in het portaal, het H-EPD en deze modules? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met u op.


Veel leesplezier,

CompuGroup Medical

© CompuGroup Medical Nederland b.v. - 2020