Hoe werkt het?

Het AeraMax Professional 4-fasen filtratieproces maakt gebruik van de volgende beproefde methoden om de lucht effectief te reinigen.

1

Het voorfilter vangt grote deeltjes en verontreinigingen op en helpt de levensduur van andere filters te beschermen.

2

Actieve koolfiltratie absorbeert geuren en VOC uit de lucht.

3

Het True HEPA-filter vangt 99,97% van de deeltjes in de lucht op . Anti-microbiële behandeling op het HEPA-filter vermindert effectief de ontwikkeling van microben.

4

De PlasmaTrue™ bipolaire ionisator verbetert het rendement van het deeltjes- filter.

Slim

Gepatenteerde, responsieve technologie

Ge ïntegreerd

Past in elke ruimte

Betrouwbaar

Duurzaam

Effectief

Bewezen prestaties

Slim

Gepatenteerde, responsieve technologie

De gepatenteerde EnviroSmart™-technologie maakt gebruik van dubbele zelfregulerende lasersensoren om geluid, beweging en luchtkwaliteit te meten.

Twee detectiemodi

Deze technologie betekent dat AeraMax Professional hard werkt wanneer dat nodig is en waar mogelijk naar stand-by gaat. Daardoor wordt energie bespaard en de levensduur van de filters verlengd.

Normale modus

Past zich automatisch aan tussen alle ventilatorsnelheden om de luchtkwaliteit te regelen (ideaal voor de meeste gedeelde ruimtes).

Stille modus

Gebruikt stillere ventilatorsnelheden wanneer de ruimte bezet is en alle ventilatorsnelheden wanneer de ruimte onbezet is (ideaal op plekken waar lawaai een probleem zou kunnen zijn).

Zien is geloven

De beste manier om bezoekers van uw instelling te laten zien dat u hun gezondheid serieus neemt, is door het ze te laten zien! Het onzichtbare wordt zichtbaar met de PureView™-technologie, een display dat de lezers het verschil laat zien terwijl ze het verschil voelen.

Twee hoogwaardige laser deeltjestellers bewaken de luchtkwaliteit terwijl deze het product binnenkomt en verlaat. Daardoor kan het scherm de luchtkwaliteitsgegevens in twee verschillende weergavemodi weergeven:

  • Ruimtestatus: toont de huidige luchtkwaliteit in de ruimte en het percentage deeltjes dat in real-time wordt opgevangen.
  • PM2.5: geeft de PM2.5-niveaus weer die in real-time de unit binnenkomen en worden verwijderd in het filtratieproces.
  • Het scherm toont ook VOC/geuren-niveaus en geeft visuele meldingen wanneer het filter vervangen moet worden.

Geïntegreerd

Een passende toevoeging

De AeraMax Professional is ontworpen om naadloos te integreren in de omgeving van uw bedrijf. Alle modellen zijn wandmontagegeschikt, onopvallend en esthetisch aantrekkelijk, zodat u zorgeloos de lucht kunt zuiveren waar dat het meest nodig is.

Betrouwbaar

Duurzaam

Alle AeraMax Professional-units zijn gebouwd met het oog op een 24/7/365 werking. Dat betekent voortdurend gebruik en dat ze zijn gebouwd met superieure componenten, hoogwaardige filters en versterkte behuizingen.

Effectief

Het begint met de belangrijke HEPA-filtratie

Een goed ontworpen machine is snel in de steek gelaten bij het gebruik van slechte filters. Onze True HEPA-filters voldoen aan de IEST 1.5 HEPA standaard die 99,97% aantoont bij de 0,3 micron grootte. Bovendien kunnen onze filters meer dan 97,8% van de vervuilende stoffen opvangen bij 0,1-0,15 micron, gebaseerd op de testgegevens van de IBR-laboratoria. AeraMax Professional verwijdert 99,99%* van de virusdeeltjes in aerosolen binnen 20-35 minuten na gebruik.

*gebaseerd op influenza-test

Het is onjuist dat HEPA stopt met filteren onder 0,3 microns

HEPA-filters werken niet als een zeef. De realiteit is dat HEPA-filters ALLE deeltjesgrootte s kunnen opvangen. Door de fysica van de werking van HEPA-filters (diffusie, onderschepping en impregnering) is er vaak een onbeduidende daling van de filtratie-efficiëntie in de buurt van 0,3 micron. De filtratie-efficiëntie gaat verder met een hoog percentage ver onder deze deeltjesgrootte.

Wat is de luchtkwaliteit in uw bedrijf?

Vraag nu een gratis advies of offerte aan.

© CompuGroup Medical Nederland b.v. - 2020