Bescherm wat ertoe doet

Maximale gemoedsrust voor de gebruikers van uw locatie en maximale zichtbaarheid voor uw facilitaire team.

Uw patiënten en bezoekers in

Medische instellingen

Een slechte luchtkwaliteit kan leiden tot de overdracht van bacteriën en virussen in de lucht. In wachtkamers en consultatieruimtes in medische instellingen moet, naast de oppervlakte- en handreiniging, ook de lucht worden gereinigd.

Uw patiënten en werknemers in

Zorgpraktijken

De huisartsenpraktijk is vaak de eerste plek waar patiënten met gezondheidsklachten terecht kunnen. Er vinden dan ook veel bewegingen plaats van patiënten die het pand in en uit lopen. Sommigen hebben hun pols verstuikt, anderen komen hun bloeddruk laten meten. Maar er zijn ook patiënten die zich fysiek niet goed voelen omdat zij mogelijk iets onder de leden hebben. Dit risico maakt de zorg voor een goede luchtkwaliteit extra noodzakelijk.

Uw bewoners en personeel in

Verzorgingstehuizen

Ouderen zijn kwetsbaarder voor virussen en andere aandoeningen van de luchtwegen en hebben de extra zorg van verzwakte immuunsystemen. Er is ook een groot aantal bezoekers en een duidelijke behoefte om het personeel te beschermen tegen potentiële bedreigingen vanuit de lucht.

Uw werknemers op

Kantoor

Kantoorgebouwen zijn een uitstekend voorbeeld van een ruimte die we elke dag meer dan 9 uur delen en die een constante stroom van bezoekers, verkopers en medewerkers heeft die virussen, ziektekiemen en ziekteverwekkers met zich meebrengen op de werkplek. Koppel dat aan geuren van voedsel in afvalbakken, vergaderruimtes en gemeenschappelijke ruimtes en het is een IAQ-hotspot.

Uw studenten en docenten in

Klaslokalen en kinderopvang

Gemeenschappelijke ruimtes en klaslokalen zijn broedplaatsen voor ziektekiemen en jonge luchtwegen zijn vatbaarder voor irriterende stoffen die allergieën bij kinderen en astma kunnen verergeren. Bovendien vindt het facilitair personeel het steeds moeilijker om druk bezette ruimtes effectief te reinigen.

Uw klanten, gasten en personeel in

Hospitality, schoonheidssalons en sportscholen

Drukke gedeelde omgevingen waar we onze vrije tijd doorbrengen en ons geld spenderen, kunnen een groot risico vormen voor de transmissie. Verbeterde binnenluchtkwaliteit is een geweldige manier om klanten maximale gemoedsrust te bieden en de merkperceptie te verbeteren. Hygiëne en sanitaire voorzieningen zijn essentieel in deze omgevingen.

Wat is de luchtkwaliteit in uw bedrijf?

Vraag nu een gratis advies of offerte aan.

© CompuGroup Medical Nederland b.v. - 2020