AeraMax Professional

AeraMax Pro III - voor de meeste ruimtes

AERAMAX PRO III en III S

Perfect voor de meeste kamers

Onze AeraMax Professional III is perfect voor de meeste ruimtes, met tot 3 luchtwisselingen per uur in ruimtes tot 55 m². Het is ideaal voor kantoren, vergaderzalen, klaslokalen, toiletten, wachtkamers en gesloten gedeelde ruimtes. Dit model wordt met standaard (S) of als wandmodel geleverd.

Technische specificaties

AERAMAX PRO III en PRO III S PureView

Perfect voor de meeste kamers + display

Onze AeraMax Professional III is perfect voor de meeste ruimtes, met tot 3 luchtwisselingen per uur in ruimtes tot 55 m². Het is ideaal voor kantoren, vergaderzalen, klaslokalen, toiletten, wachtkamers en gesloten gedeelde ruimtes. Met PureView™-technologie wordt via een display de luchtkwaliteit weergegeven. Zo kunt u altijd zien hoe schoon de lucht is. Dit model wordt met standaard (S) of als wandmodel geleverd.

Technische specificaties

AeraMax Pro IV - voor grotere ruimtes

AERAMAX PRO IV

Ideaal voor grotere ruimtes

De AeraMax Professional IV is de grootste van onze luchtzuiveringssystemen en levert elke 20 minuten een luchtverversing in ruimtes tot 110 m². Meerdere units kunnen worden gebruikt voor grotere ruimtes, waardoor het de ideale oplossing is voor open kantoorindelingen, grote vergaderzalen en veel grote gedeelde luchtruimtes. Het juiste formaat voor grote ruimtes.

Technische specificaties

AERAMAX PRO IV PureView

Ideaal voor grotere ruimtes + display

De AeraMax Professional IV is de grootste van onze luchtzuiveringssystemen en levert elke 20 minuten een luchtverversing in ruimtes tot 110 m². Meerdere units kunnen worden gebruikt voor grotere ruimtes, waardoor het de ideale oplossing is voor open kantoorindelingen, grote vergaderzalen en veel grote gedeelde luchtruimtes. Het juiste formaat voor grote ruimtes. Met PureView™-technologie wordt via een display de luchtkwaliteit weergeven. Zo kunt u altijd zien hoe schoon de lucht is.

Technische specificaties

AERAMAX PRO II

Alleen op aanvraag verkrijgbaar

Installatie

Alle modellen zijn eenvoudig te installeren. Wenst u toch hulp daarbij, neem dan contact met ons op.

Een product van

Wat is de luchtkwaliteit in uw bedrijf?

Vraag nu een gratis advies of offerte aan.

© CompuGroup Medical Nederland b.v. - 2020